Balcescu

HOUSE RULES

Vrem ca REZIDENT să fie ca o a doua casă, apreciem că tratați apartamentul ca și cum ar fi al dumneavoastră:

  • Pentru a proteja podelele, vă rugăm să vă descălțați la intrare.
  • Vă rugăm să nu fumați în apartament sau pe holurile clădirii.
  • Vă rugăm să păstrați zgomotul la un nivel care să nu îi deranjeze pe ceilalți oaspeți.
  • Pentru a preveni creșterea umidității în apartament, vă rugăm să porniți ventilatorul din baie sau să deschideți geamul pentru a aerisi.
  • Vă rugăm sa evitați deteriorarea lenjeriei, a prosoapelor, a saltelelor, a mobilierului sau a altor elemente ale apartamentului.
  • Ne plac animalele de companie, dar în acest moment nu le putem găzdui în apartamentele noastre.
  • Vă rugăm să ne ajutați în a menține o atitudine prietenoasă față de mediul înconjurător prin oprirea lămpilor, a aparatelor electrice și a instalației de încălzire/aer condiționat atunci când părăsiți apartamentul.
  • Locul pentru depozitarea gunoiului se află în afara clădirii. La ieșirea pe ușa principală a clădirii faceți dreapta, iar la colțul imobilului este unui gard metalic cu cod de acces (codul este 1199 #). Puteți folosi oricare dintre pubele. Asigurați-vă că poarta s-a închis în urma dumneavoastră.
  • PENTRU FUMĂTORI am amenajat curticica noastră interioară cu scaune și scrumiere. La parter, cum ieșiți din lift, coborâți pe scările din partea stângă și folosiți a doua ușă. În spatele liftului veți găsi o cutie cu perne pentru scaune. Vă rugăm să le puneți la loc atunci când plecați din curte.

Vă mulțumim foarte mult pentru înțelegere și sperăm că vă veți bucura de șederea la noi!

 

TRANSPORT INFO

Sosind din aeroport

1) Taxi – Bucureștiul este cunoscut drept capitala europeană cu cele mai ieftine taxiuri. Puteți comanda un taxi de pe ecranele galbene situate în zona sosirilor. Alegeți opțiunea de 1,69 Lei/km (taxi obișnuit) și aceasta ar trebui să coste în jur de 35 Lei (8 €). Vei primi un bilet cu detalii despre taxiul tău. O alternativă bună și viabilă la taxiuri este UBER sau BOLT.

2) Autobuzul express nr.783 – autobuzul circula la fiecare 30 de minute, călătoria durează aproximativ 1 oră și costă 0,65 € + TVA (trimiteți un SMS la 7458 cu textul E783). Stația de autobuz cea mai apropiată de noi este `21 Decembrie 1989`. De la stația de autobuz, traversați drumul, mergeți la stânga și clădirea noastră va fi la 3 minute de mers pe jos.

3) Rent-a-car – Puteți alege întotdeauna să închiriați o mașină. Putem recomanda oaspeților noștri servicii de închiriere mașini cu prețuri reduse.

4) Parcare – Nu există o parcare la locație, cu toate acestea puteți găsi parcare pe străzile adiacente. Parcare privată securizată este disponibilă la Hotelul Intercontinental la 10 €/zi, la 3 minute de mers pe jos.

Sosind din Gara de Nord

1) Metrou – Luați linia galbenă (M1) în direcția “Dristor” și mergeti cu o singura statie până la “Piața Victoriei”, unde trebuie să schimbați spre linia albastră (M2), în direcția Berceni. Coborâți la „Universitate”. Urmați indicatoarele către ieșirea „Batiștei”. Clădirea noastră este situată chiar la bulevardul principal, la 2 minute de mers de la iesirea din metrou.

2) Taxi / UBER / BOLT – În jur de 20 lei (4€)

 

CHECK-IN INFO

 

Apartamentele noastre sunt situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu 26. Intrarea în clădire se face între Banca Garanti și Agenția de Turism Aerotravel.

Ora de check-in este 15:00, iar ora de check-out este 11:00.

Folosim un sistem de self check-in. Veți primi un cod numeric care deschide intrarea principală, precum și ușa apartamentului pe toată durata șederii. Vă rugăm să nu împărtășiți acest cod cu nimeni din afara oaspeților dvs.!

Numărul serviciului clienți: (0040) 757769030

Acest număr este disponibil între 09:00 și 20:00 (GMT + 2). Încercăm să răspundem la mesaje cât mai curând posibil (suntem disponibili pe acest număr și pe WhatsApp). Vă rugăm să sunați dacă ceva este urgent.
În afara acestor ore, vă rugăm să utilizați numărul de urgență: (0040) 756644588