Balcescu

HOUSE RULES

Vrem ca REZIDENT sa fie ca o a doua casa, apreciem ca tratati apartamentul ca si cum ar fi al dumneavoastra:

  • Pentru a proteja podelele, va rugam sa va descaltati la intrare.
  • Va rugam sa nu fumati in apartament sau pe holurile cladirii.
  • Va rugam sa pastrati zgomotul la un nivel care sa nu ii deranjeze pe ceilalti oaspeti.
  • Pentru a preveni cresterea umiditatii in apartament, va rugam sa porniti ventilatorul din baie sau sa deschideti geamul pentru a aerisi.
  • Va rugam sa evitati deteriorarea lenjeriei, a prosoapelor, a saltelelor, a mobilierului sau a altor elemente ale apartamentului.
  • Ne plac animalele de companie, dar in acest moment nu le putem gazdui in apartamentele noastre.
  • Va rugam sa ne ajutati in a mentine o atitudine prietenoasa fata de mediul inconjurator prin oprirea lampilor, a aparatelor electrice si a instalatiei de incalzire/aer conditionat atunci cand parasiti apartamentul.
  • Locul pentru depozitarea gunoiului se afla in afara cladirii. La iesirea pe usa principala a cladirii faceti dreapta, iar la coltul imobilului este unui gard metalic cu cod de acces (codul este 1199 #). Puteti folosi oricare dintre pubele. Asigurati-va ca poarta s-a inchis in urma dumneavoastra.
  • PENTRU FUMATORI am amenajat curticica noastra interioara cu scaune si scrumiere. La parter, cum iesiti din lift, coborati pe scarile din partea stanga si folositi a doua usa. In spatele liftului veti gasi o cutie cu perne pentru scaune. Va rugam sa le puneti la loc atunci cand plecati din curte.

Va multumim foarte mult pentru intelegere si speram ca va veti bucura de sederea la noi!

 

TRANSPORT INFO

Sosind din aeroport

1) Taxi – Bucurestiul este cunoscut drept capitala europeana cu cele mai ieftine taxiuri. Puteti lua un taxi din fata aeroportului, pretul per km incepe de la 2 lei. O alternativa buna si viabila la taxiuri este UBER sau BOLT.

2) Autobuzul express nr.783 – autobuzul circula la fiecare 30 de minute, calatoria dureaza aproximativ 1 ora si costa 3 lei. Statia de autobuz cea mai apropiata de noi este `21 Decembrie 1989`. De la statia de autobuz, traversati drumul, mergeti la stanga si cladirea noastra va fi la 3 minute de mers pe jos.

3) Rent-a-car – Puteti alege intotdeauna sa inchiriati o masina. Putem recomanda oaspetilor nostri servicii de inchiriere masini cu preturi reduse.

4) Parcare – Nu exista o parcare la locatie, cu toate acestea puteti gasi parcare pe strazile adiacente. Parcare privata securizata este disponibila la subsolul Grand Hotel Bucuresti (fostul Hotel Intercontinental, situat la doar 3 minute de mers pe jos) avand tariful de 50 lei (€10)/zi sau 30 lei (€6)/zi daca platiti prin aplicatia P-APP. Pot fi gasite si locuri de parcare pe strazile adiacente pentru 5 lei (€1)/ora sau 30 lei (€6)/zi (se poate achita acest tarif prin SMS sau prin aplicatiile mobile Parking Bucuresti sau AmParcat).

 

Sosind din Gara de Nord

1) Metrou – Luati linia galbena (M1) in directia “Dristor” si mergeti cu o singura statie pana la “Piata Victoriei”, unde trebuie sa schimbati spre linia albastra (M2), in directia Berceni. Coborati la „Universitate”. Urmati indicatoarele catre iesirea „Batistei”. Cladirea noastra este situata chiar la bulevardul principal, la 2 minute de mers de la iesirea din metrou.

2) Taxi / UBER / BOLT – In jur de 20 lei (4€)

 

CHECK-IN INFO

 

Apartamentele noastre sunt situate pe bulevardul Nicolae Balcescu 26. Intrarea in cladire se face intre Banca Garanti si Agentia de Turism Aerotravel.

Ora de check-in este 15:00, iar ora de check-out este 11:00.

Folosim un sistem de self check-in. Veti primi un cod numeric care deschide intrarea principala, precum si usa apartamentului pe toata durata sederii. Va rugam sa nu impartasiti acest cod cu nimeni din afara oaspetilor dvs.!

Numarul serviciului clienti: (0040) 757769030

Acest numar este disponibil intre 09:00 si 20:00 (GMT + 2). Incercam sa raspundem la mesaje cat mai curand posibil (suntem disponibili pe acest numar si pe WhatsApp). Va rugam sa sunati daca ceva este urgent.