Eminescu

HOUSE RULES

Vrem ca REZIDENT să fie ca o a doua casă, apreciem că tratați apartamentul ca și cum ar fi al dumneavoastră:

  • Pentru a proteja podelele, vă rugăm să vă descălțați la intrare.
  • Vă rugăm să nu fumați în apartament sau pe holurile clădirii.
  • Vă rugăm să păstrați zgomotul la un nivel care să nu îi deranjeze pe ceilalți oaspeți.
  • Pentru a preveni creșterea umidității în apartament, vă rugăm să porniți ventilatorul din baie sau să deschideți geamul pentru a aerisi.
  • Vă rugăm sa evitați deteriorarea lenjeriei, a prosoapelor, a saltelelor, a mobilierului sau a altor elemente ale apartamentului.
  • Ne plac animalele de companie, dar în acest moment nu le putem găzdui în apartamentele noastre.
  • Vă rugăm să ne ajutați în a menține o atitudine prietenoasă față de mediul înconjurător prin oprirea lămpilor, a aparatelor electrice și a instalației de încălzire/aer condiționat atunci când părăsiți apartamentul.

Vă mulțumim foarte mult pentru înțelegere și sperăm că vă veți bucura de șederea la noi!

 

TRANSPORT INFO

Sosind din aeroport

1) Taxi – Bucureștiul este cunoscut drept capitala europeană cu cele mai ieftine taxiuri. Puteți comanda un taxi de pe ecranele galbene situate în zona sosirilor. Alegeți opțiunea de 1,69 Lei/km (taxi obișnuit) și aceasta ar trebui să coste în jur de 35 Lei (8 €). Vei primi un bilet cu detalii despre taxiul tău. O alternativă bună și viabilă la taxiuri este UBER sau BOLT.

2) Autobuzul express nr.783 – autobuzul circula la fiecare 30 de minute, călătoria durează aproximativ 1 oră și costă 0,65 € + TVA (trimiteți un SMS la 7458 cu textul E783). Stația de autobuz cea mai apropiată de noi este `Piata Romana`. Când coborâți din autobuz, faceți dreapta, iar la prima intersecție traversați spre dreapta și mergeti drept înainte. Veți ajunge la o intersecție unde aveți Hotelul Sheraton în dreapta. Aici trebuie sa traversați către strada care e ușor în stânga (este sens unic, cu trafic venind din direcția opusă). Această stradă este Mihai Eminescu, iar clădirea noastră se află la 2 minute de mers, pe partea dreaptă.

3) Rent-a-car – Puteți alege întotdeauna să închiriați o mașină. Putem recomanda oaspeților noștri servicii de închiriere mașini cu prețuri reduse.

4) Parcare – Nu există o parcare la locație, cu toate acestea puteți găsi parcare pe străzile adiacente.

 

Sosind din Gara de Nord

1) Metrou – Luați linia galbenă (M1) în direcția “Dristor” și mergeți o singură stație până la “Piața Victoriei”, unde trebuie să schimbați spre linia albastră (M2), în direcția Berceni. Coborâți la „Piața Romană”. Ieșiți de la metrou către ”Piața Romană”, iar când ajungeți în intersecție mergeți spre dreapta. Veți ajunge la o intersecție unde aveți Hotelul Sheraton în partea dreaptă. Aici trebuie să traversați către strada care e ușor în stânga (este sens unic, cu trafic venind din direcția opusă). Această stradă este Mihai Eminescu, iar clădirea noastră se află la 2 minute de mers, pe partea dreaptă.

2) Taxi / UBER / BOLT – În jur de 20 lei (4€)

 

CHECK-IN INFO

 

Apartamentele noastre sunt situate pe Strada Mihai Eminescu 50-54.

Ora de check-in este 15:00, iar ora de check-out este 11:00.

Folosim un sistem de self check-in. Veți primi un cod numeric care deschide intrarea principală, precum și ușa apartamentului pe toată durata șederii. Vă rugăm să nu împărtășiți acest cod cu nimeni din afara oaspeților dvs.!

Numărul serviciului clienți: (0040) 757769030

Acest număr este disponibil între 09:00 și 20:00 (GMT + 2). Încercăm să răspundem la mesaje cât mai curând posibil (suntem disponibili pe acest număr și pe WhatsApp). Vă rugăm să sunați dacă ceva este urgent.
n afara acestor ore, vă rugăm să utilizați numărul de urgență: (0040) 756644588