EFORIE NORD

HOUSE RULES

Vrem ca REZIDENT să fie ca o a doua casă, apreciem că tratați apartamentul ca și cum ar fi al dumneavoastră:

  • Pentru a proteja podelele, vă rugăm să vă descălțați la intrare.
  • Vă rugăm să nu fumați în apartament sau pe holurile clădirii.
  • Vă rugăm să păstrați zgomotul la un nivel care să nu îi deranjeze pe ceilalți oaspeți.
  • Pentru a preveni creșterea umidității în apartament, vă rugăm să porniți ventilatorul din baie sau să deschideți geamul pentru a aerisi.
  • Vă rugăm sa evitați deteriorarea lenjeriei, a prosoapelor, a saltelelor, a mobilierului sau a altor elemente ale apartamentului.
  • Ne plac animalele de companie, dar în acest moment nu le putem găzdui în apartamentele noastre.
  • Vă rugăm să ne ajutați în a menține o atitudine prietenoasă față de mediul înconjurător prin oprirea lămpilor, a aparatelor electrice și a instalației de încălzire/aer condiționat atunci când părăsiți apartamentul.
  • Locul pentru depozitarea gunoiului se află în afara clădirii. La ieșirea pe ușa principală a clădirii faceți stânga și mergeți 50 de metri.

Vă mulțumim foarte mult pentru înțelegere și sperăm că vă veți bucura de șederea la noi!

 

TRANSPORT INFO

Sosind din Gara Eforie Nord

GPS: Setați ca locație finală REZIDENT Eforie Nord. În sensul giratoriu va fi clădirea APOLONIA, în care se află apartamentele noastre. Este o distanță de 750 de metri de gară, aproximativ 10 minute de mers pe jos.

 

CHECK-IN INFO

 

Apartamentele noastre sunt situate în IMOBILUL – COMPLEX TURISTIC CU APARTAMENTE DE VACANTA APOLONIA din Stațiunea Eforie Nord, strada Tudor Vladimirescu, zona giratoriu – Hotel Belona.

Ora de check-in este 15:00, iar ora de check-out este 11:00.

Întreg procesul de cazare este automatizat, deci puteți intra în clădire și apartament cu ajutorul codurilor de acces.  Pentru asistență în momentul cazării ne puteți suna la  +40 746 362 361.

Numărul serviciului clienți:  (0040) 757 769 030

Acest număr este disponibil între 09:00 și 20:00 (GMT + 2). Încercăm să răspundem la mesaje cât mai curând posibil (suntem disponibili pe acest număr și pe WhatsApp). Vă rugăm să sunați dacă ceva este urgent.
În afara acestor ore, vă rugăm să utilizați numărul de urgență: (0040) 756644588