EFORIE NORD

HOUSE RULES

Vrem ca REZIDENT sa fie ca o a doua casa, apreciem ca tratati apartamentul ca si cum ar fi al dumneavoastra:

  • Pentru a proteja podelele, va rugam sa va descaltati la intrare.
  • Va rugam sa nu fumati in apartament sau pe holurile cladirii.
  • Va rugam sa pastrati zgomotul la un nivel care sa nu ii deranjeze pe ceilalti oaspeti.
  • Pentru a preveni cresterea umiditatii in apartament, va rugam sa porniti ventilatorul din baie sau sa deschideti geamul pentru a aerisi.
  • Va rugam sa evitati deteriorarea lenjeriei, a prosoapelor, a saltelelor, a mobilierului sau a altor elemente ale apartamentului.
  • Ne plac animalele de companie, dar in acest moment le putem gazdui doar in apartamentul Green Jungle.
  • Va rugam sa ne ajutati in a mentine o atitudine prietenoasa fata de mediul inconjurator prin oprirea lampilor, a aparatelor electrice si a instalatiei de incalzire/aer conditionat atunci cand parasiti apartamentul.
  • Locul pentru depozitarea gunoiului se afla in afara cladirii. La iesirea pe usa principala a cladirii faceti stanga si mergeti 50 de metri.

Va multumim foarte mult pentru intelegere si speram ca va veti bucura de sederea la noi!

 

TRANSPORT INFO

Sosind din Gara Eforie Nord

GPS: Setati ca locatie finala REZIDENT Eforie Nord. Complexul unde se afla apartamentele noastre este situat langa Hotel Belona. Este o distanta de 750 de metri de gara, aproximativ 10 minute de mers pe jos.

 

CHECK-IN INFO

 

Apartamentele noastre sunt situate in IMOBILUL – COMPLEX TURISTIC CU APARTAMENTE DE VACANTA APOLONIA din Statiunea Eforie Nord, strada Tudor Vladimirescu, zona giratoriu – Hotel Belona.

Ora de check-in este 16:00, iar ora de check-out este 10:00.

Intreg procesul de cazare este automatizat, deci puteți intra in cladire si apartament cu ajutorul codurilor de acces.  Pentru asistenta in momentul cazarii ne puteti suna la  +40 746 362 361.

Acest numar este disponibil intre 09:00 si 20:00 (GMT + 2). Incercam sa raspundem la mesaje cat mai curand posibil (suntem disponibili pe acest numar ai pe WhatsApp). Va rugam sa sunati daca ceva este urgent.