Locatiile noastre
Verificați locațiile noastre din România.
1~ Balcescu

Situat intr-o cladire istorica pe unul dintre bulevardele principale ale Bucurestiului, apartamentele Rezident Balcescu sunt o oaza de retragere de pe strazile aglomerate ale capitalei. O perla pentru consumatorii de arta si viata de noapte, locatia este la 10 minute distanta de ceea ce Bucuresti are cel mai bun de oferit.

Rezidentul Balcescu se afla la cativa pasi de atractiile principale ale orasului. Suntem la 5 minute de piata Romana si la 2 minute de Piata Universitatii și Teatrul National. Calea Victoriei și centrul vechi sunt in apropiere, cu restaurante uimitoare, baruri si cafenele si este, de asemenea, locul ideal pentru shopping.

Vezi mai mult »
2~ Eminescu

Acesta este locul unde povestea Rezident a inceput, asa ca reprezinta o locatie aproape de inima noastra. Cladirea a fost construita pe vremea comunismului pentru diplomatii straini, iar apartamentele sunt extrem de luminoase si spatioase, cu ferestre imense. Locatia este la 3 minute de Piata Romana si de statia de metrou, deci  poti folosi mijloacele de transport cu usurinta. Suntem la 10 minute de mers de Piata Dorobanti, unde poti gasi cafenele si restaurante cochete, dar si faimoasele magazine de pe Calea Dorobanti.

Vezi mai mult »
3~ Eforie Nord

Rezident Eforie Nord este situat uimitor pe malul Marii Negre, cu una dintre cele mai bune, probabil, cea mai buna vedere la mare de pe Riviera romaneasca. Luxos și extrem de generos este perfect pentru o anumita perioada de timp pe malul marii.

Pe balcoanele de la malul mării vă puteti savura cafeaua de dimineața si micul dejun avand parte de o priveliste de nedescris. Apartamentul este situat la numai 3 minute de mers pe jos de plaja si de Ana Yacht Marina.

Vezi mai mult »
4~ Predeal

Situat în mansarda unei cladiri locale tipice, la Predeal va puteti bucura de o vedere minunata  in această locatie. Chiar daca este situat la o distanta de 10 minute de mers pe jos pana in centrul orasului si Gara Predeal, apartamentul este într-o zona foarte linistita.

Este o bijuterie pentru iubitorii sporturilor de iarna, deoarece este nevoie de doar 15 minute pe jos pentru a ajunge pe partiile de schi. Aerul de la Rezident Predeal, podelele si plafoanele din lemn va vor transpune cu siguranta in atmosfera de munte pe care o cautati.

Vezi mai mult »