Locatiile noastre
Exploreaza apartamentele noastre din Romania.
1~ Balcescu

REZIDENT Balcescu este o oaza de liniste in mijlocul orasului. Situate intr-o impresionanta cladire istorica, pe unul dintre bulevardele principale ale capitalei, apartamentele REZIDENT Balcescu sunt locul ideal pentru pasarile de noapte si iubitorii de arta.

Calea Victoriei si Centrul Vechi sunt la cateva minute distanta, cu nenumarate restaurante, baruri, cafenele si magazine de lux. La doar 5 minute de Piata Romana si 2 minute de Piata Universitatii si Teatrul National, nu poti fi nicidecum mai aproape de centrul vibrant al orasului.

Vezi mai mult »
2~ Eminescu

REZIDENT Eminescu este locul unde a inceput povestea noastra. Cladirea a fost construita pe vremea comunismului pentru diplomatii straini, iar apartamentele sunt luminoase si spatioase, cu ferestre imense.

Locatia este la 3 minute de Piata Romana si de statia de metrou, astfel esti conectat cu intregul oras. La 10 minute de mers este Piata Dorobanti, unde poti gasi cafenele si restaurante cool, dar si faimoasele magazine de pe Calea Dorobanti.

Vezi mai mult »
3~ Tomis Marina

REZIDENT Tomis Marina se afla in zona Peninsulara a Constantei, un cartier cu o istorie bogata. Acest colt al orasului este cunoscut pentu arhitectura fascinanta si atractiile turistice, dar si pentru atmosfera vibranta, restaurantele cu specific mediteranean si terasele elegante.

Cu o atentie deosebita pentru detalii, fiecare apartament imbina utilitatea cu esteticul, creand un loc placut si confortabil, ideal pentru vacante sau calatorii de afaceri. De pe terasele Rezident Tomis Marina, oaspetii pot admira o priveliste impresionanta asupra portului turistic sau a gradinii interioare.

Vezi mai mult »

4~ Eforie Nord

REZIDENT Eforie Nord este situat pe coasta Marii Negre si are una din cele mai frumoase privelisti de pe Riviera Romana. Apartamentele luxoase si spatioase sunt perfecte pentru o vacanta relaxanta la malul marii.

Te poti bucura de cafeaua de dimineata sau de un cocktail nocturn pe unul din balcoanele cu deschidere catre mare si portul Belona. Complexul este situat desupra plajei, deci esti mereu la numai 3 minute de valurile marii!

Vezi mai mult »

5~ Corbu

REZIDENT Corbu se afla la intrarea pe plaja salbatica Corbu, protejata de Rezervatia Deltei Dunarii, la cativa kilometri de Navodari. Locul are o energie aparte si iti ofera o experienta autentica in mijlocul naturii.

Camerele noastre au o priveliste minunata la mare sau vedere pitoreasca spre gradina inverzita. La doar cativa pasi distanta te poti delecta cu o varietate de preparate din peste proaspat la cherhana.

Vezi mai mult »

6~ Predeal

In inima Muntilor Carpati, intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni de ski din Romania, REZIDENT Predeal ofera oaspetilor sai un sentiment de caldura si liniste, la 10 minute de centrul orasului si de gara, si la 15 minute de partie.

Podelele si tavanul de lemn, specifice arhitecturii locale, ofera apartamentului un aer de cabana si te transpun in atmosfera montana.

See more »