REZIDENTIAL
Cunoaste Bucurestiul prin restaurantele sale de exceptie!

Apartamentele noastre sunt in sectorul 0, asa ca sunt multe restaurante cochete in zona unde poti avea experiente culinare minunate. Toate localurile recomandate de noi sunt doar la 5-10 minute de mers, asa ca sunt perfecte pentru orice masa a zilei.

M60 si Dianei sunt doua cafenele perfecte pentru brunch sau doar o gustare de dupa amiaza. Daca iti plac cafeaua si produsele de patiserie atunci trebuie sa incerci neaparat French Bakery, care este una in brutariile de top ale Bucurestiului.

Daca esti un iubitor de dulce, atunci incearca cofetaria Mara Mura, cunoscuta pentru atmosfera sa prietenoasa. Prajitura noastra preferata este Pavlova, pe care o recomandam cu drag! Daca intr-o seara vreti sa aveti o cina luxoasa, atunci incercati Caju pentru o experienta de neuitat. Daca sunteti norocosi s-ar putea sa il vedeti si pe renumitul bucatar Joseph Hadad. In cazul in care cauti un loc dragut pentru bauturi, du-te la Salon Golescu, perfect pentru fanii de cocktail-uri.

De asemenea, Bucurestiul are de oferit si o larga varietate de bere artizanala. Daca iti place aceasta bautura, atunci incearca Gambrinus, un local dedicat berii.