REZIDENTIAL
Afla mai multe despe cultura si istoria locala!

Fiind capitala Romaniei, nu este surprinzator ca Bucurestiul ascunde o varietate larga de experiente culturale si istorice.

Noi va recomandam niste monumente si muzee perfecte pentru cei care isi doresc sa cunoasca cultura Romana putin mai bine. Pentru inceput, ar trebui cu siguranta sa vizitezi Palatul Parlamentului daca ai ocazia. Aceasta cladire impozanta este cea mai grea din lume si reprezinta o oportunitate de a invata despre perioada comunista din tara noastra. O alta atractie turistica este Muzeul Satului Dimitrie Gusti localizat pe malul lacului Herastrau.

Acolo poti vedea case traditionale taranesti de prin toate regiunile Romaniei. Este un loc perfect pentru iubitorii de arhitectura! Dupa aceea te poti bucura de natura plimbandu-te prin parcul Herastrau. Daca esti interesat de viata taraneasca autentica atunci trebuie sa vizitezi Muzeul Taranului Roman.

Expozitia lor de costume populare este cu adevarat impresionanta. Muzeul Simturilor este de asemenea o experienta distractive. Din moment ce este modern si interactiv, este perfect pentru familiile cu copii care cauta o activitate de duminica.